Aanbiedingen

Ons Assortiment

Computermetvoordeel

Computermetvoordeel: snel, vakkundig en altijd een oplossing

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor al uw IT gerelateerde vraagstukken? Dan bent u bij Computermetvoordeel aan het juiste adres. Wij beantwoorden al uw vragen en zorgen er voor dat uw IT perfect werkt. Computermetvoordeel kan u van dienst zijn met de volgende zaken:

  • Serverbeheer
  • Netwerkbeheer
  • Werkplekbeheer
  • VOIP Telefonie
  • ADSL, VDSL en Glasvezel verbindingen
  • Apple Specialist (Particulier en Zakelijk)
  • Computerhulp aan huis

Een goede basis begint bij het begin, Computermetvoordeel zorgt ervoor dat uw IT van A tot Z klopt. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen, van de aanschaf van hardware tot de volledige inrichting van uw IT Infrastructuur.

Wilt u meer informatie over onze diensten? Belt u dan met 085 – 222 00 00 of neem contact met ons op, onze IT specialisten helpen u graag verder.

Bel Mij Terug!

Onze Diensten

Werken in de Cloud

Tegenwoordig is het werken in de Cloud niet meer weg te denken binnen de IT dienstverlening. Computermetvoordeel is de specialist in het bieden van maatwerk Cloud oplossingen. Door onze jarenlange ervaring met diverse vormen van werken in de Cloud kunnen wij voor uw bedrijf de beste Cloud oplossing bieden.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Belt u dan met Computermetvoordeel: 085 – 222 00 00 of neem contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder met alle Cloud gerelateerde oplossingen.

Slecht WIFI Bereik?

Heeft u thuis of op kantoor last van slecht WIFI bereik? Geen paniek, de netwerkspecialisten van Computermetvoordeel staan voor u klaar! Wij bieden diverse maatwerk en kant-en-klare oplossingen indien u last heeft van slecht WIFI bereik. Heeft u een groot kantoorpand of bijvoorbeeld een fabriekshal? Computermetvoordeel heeft de oplossing voor uw slechte WIFI ontvangst! Wij maken gebruik van de beste apparatuur van merken zoals: Draytek, Linksys, Netgear en Cisco. Hierdoor heeft u nooit meer last van een slecht WIFI bereik.

Neem contact met ons op voor hulp bij slecht WIFI bereik.

Exchange Online

Het behoud van uw e-mail is erg belangrijk, het overal ter wereld kunnen benaderen van uw e-mail ook. Exchange Online van Computermetvoordeel biedt u de mogelijkheid om altijd toegang te hebben tot uw e-mail bestanden. Exchange Online is er in twee varianten: Plan 1 en Plan 2. Bij Plan 1 heeft u de beschikking over een e-mail box van 50 GB, bij Plan 2 is dit zelfs 100 GB. Genoeg ruimte om jarenlang uw e-mail te kunnen bewaren.

Voor een klein bedrag per gebruiker, per maand is het zelfs mogelijk om een onbeperkte back-up te maken van uw Exchange Online e-mail. Heeft u bijvoorbeeld 3 jaar geleden een e-mail bericht verwijderd? Geen paniek, met Online back-up van Computermetvoordeel kunt u het desbetreffende bericht herstellen!

Bel voor meer informatie over Exchange Online: 085 – 222 00 00.

Internet en VOIP Telefonie

Snel Internet is voor elk bedrijf van essentieel belang. Computermetvoordeel begrijpt dit en biedt alle mogelijke Internet verbindingen aan zoals: Glasvezel, ADSL, VDSL, Kabel en 4G mobiel Internet. Deze laatste variant, 4G mobiel Internet kunnen wij op elke gewenste locatie installeren. Informeert u eens naar de mogelijkheden voor het aanleggen van een tijdelijke mobiele Internet verbinding, handig voor bijvoorbeeld een evenement of feest. De soorten lijnen die Computermetvoordeel aanbiedt zijn er ook een diverse varianten: normaal gebruik, zakelijk gebruik en zakelijk premium gebruik. Deze laatste beschikt over een zeer goede SLA en snelle responstijd als uw Internet verbinding niet werkt.

Naast Internetlijnen kunnen wij u helpen met VOIP telefonie, bellen via Internet. Wij bieden de mogelijkheid tot het gebruik van een groot diversiteit van VOIP toestellen en mogelijkheden binnen uw VOIP centrale: Voicemail, Keuzemenu, doorschakeling etc.

Wilt u meer informatie hebben over onze Internet en VOIP diensten? Neem dan contact met ons op en wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Onze Merken